Hoppa till sidans innehåll

Motion


Hos Gymnastikringen betalar du 500kr per termin (pensionärer 400kr/termin) och tränar sedan så mycket du vill. Du är alltså välkommen på alla pass efter att du betalat. Mer info angående betalningen finns HÄR.

Från året du fyller 14 år får du delta i gruppträningspassen tillsammans med myndig person, från det år du fyller 16 är du välkommen ensam.

Schemat kan variera så håll utkik och missa inte de extra pass vi lägger ut, som medlem har du tillgång även till dem.

Intervall

Ett pass där styrka och pulsövningar körs i intervaller. Vi utmanar oss med wallballs, slamballs, hantlar och gummiband.

Intervall_1.mp4

Tabata

Ett intensivt intervallpass där vi arbetar i sk tabataintervaller. På 4 minuter genomför vi 8 repetitioner av en styrke- alternativt konditionsövning, jobbar 20 sek, vilar 10sek.

Tabata_3.mp4

Soma Move®

Soma Move® är träning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela oasset är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Soma Move_1.mp4

Yoga

Ett yogapass där vi mjukt ökar vår styrka och rörlighet i harmoni med andning och dagsform. Tag gärna med egen matta om du har och en filt att använda som stöd och för värme.

Yoga1.mp4

Styrka

Ett rent styrkepass där vi med hjälp av hantlar, gummiband och eget motstånd arbetar oss igenom hela kroppen.

Styrka_1.mp4

Box

Ett svettigt och roligt pass där vi utmanar både koordination, styrka och uthållighet.

Box_3.mp4

Cirkelträning

I varierande styrkestationer kombinerat med pulshöjande övningar tränar vi styrka, puls, rörlighet och balans. Vi använder både egen kroppsvikt, gummiband och fria vikter för att nå våra mål

Cirkel_1.mp4

Uppdaterad: 06 AUG 2018 17:02

Postadress:
Gymnastikringen - Gymnastik
Helene Tellander, Källreda Ödegård 2
36335 Tolg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link