Hoppa till sidans innehåll

Gruppträning


Hos Gymnastikringen betalar du 400kr per termin och tränar sedan så mycket du vill. Du är alltså välkommen på alla pass efter att du betalat. Mer info angående betalningen finns HÄR.

Från året du fyller 14 år får du delta i gruppträningspassen tillsammans med myndig person, från det år du fyller 16 är du välkommen ensam.

Schemat kan variera så håll utkik och missa inte de extra pass vi lägger ut, som medlem har du tillgång även till dem.

PowerFlow

Här arbetar vi bara med den egna kroppen som motstånd. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där vi både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

mp4

Tabata

Ett intensivt intervallpass där vi arbetar i sk tabataintervaller. På 4 minuter genomför vi 8 repetitioner av en styrke- alternativt konditionsövning, jobbar 20 sek, vilar 10sek.

Tabata_3.mp4

InnerFlow

Här värmer vi upp kroppen med mjuka flöden för att sedan gå vidare till en styrkedel där mycket fokus ligger på coremuskulaturen, dvs mage och rygg. 

Soma Move_1.mp4

Yoga

Ett yogapass där vi mjukt ökar vår styrka och rörlighet i harmoni med andning och dagsform. Tag gärna med egen matta om du har och en filt att använda som stöd och för värme.

Yoga1.mp4

Funktionell Styrka

I detta pass tränar vi styrka, balans, rörlighet och koordination. Vi har även några pulshöjare i passet. Vi använder vikter, gummiband och vår egen kroppsvikt.

Styrka_1.mp4

Box

Här tar vi fram boxhandskar och mitsar. Genom slagkombinationer och kickar utmanar vi både koordination, styrka och uthållighet.

Box_3.mp4

Kondition och Styrka

I detta pass varvar vi pulshöjande övningar med styrka. Vi använder både egen kroppsvikt, gummiband och fria vikter för att nå våra mål.

Cirkel_1.mp4

 

AirBox

Ett svettigt och roligt pass där vi, utan redskap men till pumpande musik, genomför liknande kombinationer som de vi möts av i våra boxpass.

Uppdaterad: 06 AUG 2018 17:02

Postadress:
Gymnastikringen - Gymnastik
Helene Tellander, Källreda Ödegård 2
36335 Tolg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link